Obedové menu

JEDÁLNY LÍSTOK

 

PIATOK – 20.7.2018

Polievka:       

0,33 l   Cuketová (1)

Hlavné jedlo:

120 g   Bravčová kotleta na rasci, mastené zemiaky (1)

120 g   Prírodný kurací filet na brusniciach, dusená ryža (1)

260 g   Tatarčané zemiakové pirohy, pochúťková smotana (1,7)

120 g   Vyprážané hoki, zemiakový šalát (1,3,4,7,12) 

 

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok 2. Kôrovce 3. Vajcia 4. Ryby 5. Arašidy 6. Sójové bôby 7. Mlieko 8. Orechy 9. Zeler 10. Horčica 11. Sezamové semená 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10 mg/l 13. Vlčí bôb 14. Mäkkýše